Lone Wolsing · Tusind tak for en skøn pilates træningsferie på Tenerife

Det var skønt at komme i gang igen, efter en lang og træningsfri sommer.

Hotellet var meget fint til arrangementet. Beliggenheden helt fantastisk. Utrolig privilegeret at træne i så smukke omgivelser. Værelserne var meget fine og udsigten helt fantastisk. Bare omgivelserne er balsam for sjælen. Dejligt at hotellet ikke var overfyldt.

Din undervisning var som altid super god for mig. Jeg kan efter trænings ugen mærke at min krop har rykket sig endnu engang i den rigtige retning efter alle mine prolapser. Jeg bevæger mig støt og roligt mod at blive et helt menneske igen takket være din gode træning. Jeg sætter umådelig stor pris på din dejlige energi som jeg altid selv får efter træning med dig. Du formår altid at varierer din undervisning så den aldrig bliver kedelig.

Man kan mærke at du har en stor viden og erfaring indenfor pilates træning. Jeg oplevede også at du formåede at justere træningsforløbet gennem ugen, da du fandt ud at det var hårdt for os at træne så meget hver dag. Det var dejligt at du også kunne tilbyde afspænding, yogalates og pilates flow samt træning på stor bold. Det er en fin lejlighed til at stifte bekendtskab med andretræningsformer el terapi former.