EFTERFØDSELSTRÆNING

Oktober/november 2016

Alle kvinder, der har født, ved hvor stor udfordring både graviditet og fødsel er for kroppen. Mavemusklerne, bækkenet og bækkenbunden er udvidet, og det kan være svært at få både stabilitet og styrke tilbage.  

Vi fokuserer på dig og din træning med øvelser, som sikrer dig en effektiv genoptræning med særlig fokus på bækkenbund og mavemuskler. Pilates efterfødsels-træning er særdeles velegnet til dig, der hurtigt og effektivt vil i god stærk form igen.

Vi har højest 8 personer på holdet, så vi kan give dig en personlig træning, hvor der er tid og plads til dine individuelle behov.

Din baby er selvfølgelig med - og timen varer en time og et kvarter. Har du brug for at amme eller pleje din baby under træningen, gør du bare det. Der er masser af plads til barnevogne i gården og meget roligt, hvis din baby sover. 

Opstart anbefales tidligst 8 uger efter fødslen.

Hvornår:

Tirsdag  kl.11.00 – 12.15 (11/10, 18/10, 25/10, 1/11, 8/11, 15/11, 22/11, 29/11)                 Nyt hold i Jan 17.

Underviser: Anne Gitte Rasmussen

Hvor: Huset Innanna, Ndr. Frihavnsgade 17D (bagerste baggård), 2100 Kbh. Ø 

Pris: 1199,- kr.

Tilmelding: Send en mail med dit navn, mobilnr. og mail adr. til agpilatesogpt@gmail.com, du vil herefter få tilsendt en faktura

Oplysninger: Yderligere oplysninger mobil 22 62 69 11

 

Betalingsbetingelser:
Booking af plads til træningen er bindende. Det er dog muligt at afbestille senest 14 dage før kursusstart, og få kursusbeløbet retur. Dette gør du ved at sende en mail til agpilatesogpt@gmail.com

Sygdom/udeblivelse: Ved sygdom eller anden udeblivelse erstattes en træningslektion ikke. I tilfælde af sygdom/el.andet for træneren, kan der forekomme afløser eller økonomisk erstatning af træningslektioner.
NB. Al træning er på eget ansvar