AG Pilates

Anne Gitte er certificeret Pilatesinstruktør fra Balanced Body University, Yogalatesinstruktør, Træningsvejleder og Personlig Træner. Anne Gitte er oprindeligt uddannet folkeskolelærer.

Erfaren underviser
Anne Gitte har arbejdet i 20 år som lærer med hovedfag i idræt og dansk. For 2 år siden etablerede hun AG Pilates, hvor hun arbejder som Pilates-instruktør, Personlig Træner, Træningsvejleder samt afholder workshops.

Kærligheden til Tenerife
Anne Gitte har boet 5½ år på Tenerife. Her har hun blandt andet arbejdet på fitnesscentre, og haft privatklienter og hold i Pilates. Anne Gittes udgangspunkt i sit arbejde med Pilates og træning er baseret på hendes lange erfaring med idrætsundervisning i folkeskolen, som siden er blevet suppleret med uddannelse i pilatesmetoden hos Balanced Body University. Hun kom første gang i berøring med pilatesmetoden gennem en veninde. Her kunne hun på egen krop tydeligt mærke, hvordan øvelserne var med til at give hende mere styrke, kontrol og glæde i hverdagen.

Certificeret Pilates intruktør
Anne Gitte valgte at blive certificeret underviser fra Balanced Body University, fordi netop denne uddannelse er en af de mest dybdegående, og som den eneste arbejder med det naturlige åndedræt. Ud over at formidle viden om selve kroppen og åndedrættet lægges der stor vægt på selve undervisningsmetoden, der tilpasser øvelserne den enkelte krop og ikke omvendt, hvilket ligger tæt op ad Joseph H. Pilates' egen tanke og vision.

Inspiration og motivation
Anne Gitte elsker at inspirere, motivere, arbejde og træne med mennesker, at få mennesker til at se muligheder, til at udvikle sig og føle glæden ved livet gennem træning og bevægelse.

”Det naturlige åndedræt tillader kroppen at bevæge sig naturligt og reflektorisk uden en bevidst opspænding af fx bækkenbund og mavemuskler i alle øvelser. Målet med Pilates-træning (al træning) er, at kroppen fungerer bedre efterfølgende. Det betyder, dels at den er stærkere, mere stabil og mere smidig, men i høj grad også, at den fungerer bedre fra nervesystemet, altså reflektorisk. Her spiller det naturlige åndedræt en stor rolle.”